Βαθμολογία

Έξι ακόμα υποψηφίους συμβούλους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης

Πρόκειται για τους Ελένη Ζώγκου, Γιάννη Κρητικό, Γιώργο Μουρτζίλα,Νίκο Παπαδημητρίου, Μιχάλη Ρούπα και Γωγώ Τρικαλιώτη.

Αναφερόμενος στα πολλά νέα μέλη ο Γιώργος Μανώλης αναφέρει ότι “η εμπιστοσύνη τους μας τιμά, μας δίνει κουράγιο, μας γεμίζει ευθύνες και μας ωθεί στο μονόδρομο της επόμενης ημέρας. Μια επόμενη ημέρα με όραμα, έμπνευση, όρεξη και διάθεση, σχεδιασμένη με πλήθος έργων που θα αλλάξουν το δήμο μας και θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους!”. Οι υποψήφιοι σύμφωνα και με τα βιογραφικά που παρουσίασε ο δήμαρχος:

Ελένη Ζώγκου

Είναι ιδιωτική υπάλληλος, εν ενεργεία πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυψελοχωρίου “Άγιος Ιωάννης” και κάτοικος Κυψελοχωρίου. Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Μπακαγιάννη και μητέρα τριών παιδιών.

Γιάννης Κρητικός

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος,ενεργό μέλος του Εξωραϊστικού Σύλλογου Πουρναρίου και κάτοικος Πουρναρίου.

Γιώργος Μουρτζίλας

Είναι νέος αγρότης και κάτοικος Μακρυχωρίου.

Νίκος Παπαδημητρίου

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κάτοικος Πυργετού.

Μιχάλης Ρούπας

Είναι συνταξιούχος αστυνομικός, εν ενεργεία Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Τεμπών. Κάτοικος Πυργετού, παντρεμένος με την Φρειδερίκη Ρούπα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Γωγώ Τρικαλιώτη

Είναι απόφοιτος της σχολής Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων BARRA PARTY, με μεγάλη εθελοντική δράση και προσφορά. Κάτοικος Συκουρίου και είναι παντρεμένη με τον Μωραϊτη Αναστάσιο, μητέρα μιας κόρης.