Βαθμολογία

Έβαλε μπροστά τις μηχανές ο Οικονόμος Τσαριτσάνης! (PICS + VIDEOS)

Την Δευτέρα (7/8) ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2023 – 24, το ιστορικό σωματείου του Οικονόμου Τσαριτσάνης, όπου θα μετέχει στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX και τη νέα χρονιά. Το athleticlarissa βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας». Η φιλοξενία ήταν άριστη από τη διοίκηση και ευχαριστούμε για την πρόσκληση.

Της Βάσως Γκατζούλη

23 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν και είχαν την ευκαιρία να βρεθούνε όλοι τους μετά από το διάστημα των διακοπών, ενώ καλωσόρισαν και τα νέα αποκτήματα που ήταν επτά στον αριθμό και προστέθηκαν στο ρόστερ με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως 16 παίκτες έμειναν από την περασμένη χρονιά και έτσι κρατήθηκε ο βασικός κορμός του Οικονόμου, τρεις ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες (Δημήτρης Ντούφας, Αχιλλέας Αλεξόπουλος και ο Κώστας Κωνσταντίνου).

Οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση ενός σέντερ μπακ που είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Οικονόμο, ενώ υπάρχει ικανοποίηση από τις πολύ σημαντικές προσθήκες που έγιναν αφού αποκτήθηκαν αρκετοί έμπειροι παίκτες με παραστάσεις που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα.

Στη θέση του τεχνικού παραμένει από το δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς ο έμπειρος προπονητής κ. Βασίλης Μπακογιάννης, έχοντας για βοηθό τον κ. Θανάση Βίλδο και γυμναστή τον κ. Νίκο Καραμήτσιο.

Το γήπεδο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και οι υποδομές του Οικονόμου δίνουν την ώθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα να πρωταγωνιστήσει.

Η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και όπως μας είπε και ο κόουτς: «Ότι ζητήθηκε για την ενίσχυσή της έγινε πράξη». Τώρα αυτό που απομένει είναι μία σωστή προετοιμασία και φυσικά ο κόσμος που αγαπάει τον Οικονόμο είναι δεδομένο πως και πάλι θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη που θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα, για να πετύχει τους στόχους της.

Ικανοποίηση και χαμόγελα στην πρώτη προπόνηση από διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες αλλά και φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί και όλοι ευχήθηκαν να είναι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες.

Η διοίκηση

Στην προεδρία επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια ο κ. Χρήστος Μουλτσιάς που διατέλεσε επικεφαλής του συλλόγου επί μία εξαετία  (2013-2019) και - μεταξύ άλλων - γεύθηκε και την χαρά της κατάκτησης του νταμπλ το 2018. Αναλυτικά το Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Χρήστος Μουλτσιάς

Α' αντιπρόεδρος: Σταύρος Αναγνωστούλης

Β' αντιπρόεδρος: Γιώργος Ζήβης

Γενικός γραμματέας: Κώστας Νταρής

Ταμίας: Βασίλης Τζιούργκανος

Έφορος: Γιώργος Τσολάκης

Γενικός αρχηγός: Δημήτρης Νταρής

Μέλος: Δημήτρης Μιχούλης

Μέλος: Ιφιγένεια Βίτκου

Μέλη (με αρμοδιότητα τις δημόσιες σχέσεις): Γιώργος Παπαευθυμίου, Σεβαστή Λιογγαρίδη, Στέλλα Ραχαντά - Κατσίμπουρα

Μέλος (υπεύθυνος ακαδημιών): Θανάσης Κώτσιος

Μέλος: Γιάννης Σκάντζος

Μέλος: Κώστας Μαντζιώκας.

Το τεχνικό τιμ

Βασίλης Μπακογιάννης (Προπονητής), Θανάσης Βίλδος (Βοηθός Προπονητή), Νίκος Καραμήτσιος (Γυμναστής)

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Τα νέα αποκτήματα

Δημήτρης Ματούλας, Αντώνης Γκαραλιάκος, Κυριάκος Σεμερτζίδης, Στέλιο Κατσιαντώνη, Απόστολος Φουρτούνας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Ηλίας Γκαντούνας, Νίκος Γκαντούνας, Ευθύμης Αθανασούλης.

Οι δηλώσεις

Τάκης Νταρής (Γενικός Αρχηγός)

Μας μίλησε ο Γενικός Αρχηγός ο κ. Τάκης Νταρής, ένας άνθρωπος που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην ομάδα και δείχνει την αγάπη του για το σύλλογο με κάθε τρόπο, καθημερινά και με ανιδιοτέλεια. Για τον ίδιο ο Οικονόμος αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του και πάντα βρίσκεται στο πλευρό του σωματείου και από όποιο πόστο του ζητηθεί. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Εύχομαι σε όλα τα σωματεία του νομού μας υγεία, δύναμη και για όλους τους ποδοσφαιριστές μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά την δική μας ομάδα τον Οικονόμο, η φετινή χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία, αφού κρατήθηκε ο βασικός κορμός από την περσινή χρονιά και έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις στις θέσεις που χρειαζόταν. Επίσης στα θετικά είναι ότι ο προπονητής παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο κ. Μπακογιάννης, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Η διοίκηση όπως κάθε χρονιά κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας , σίγουρα όμως θέλει στο πλευρό της τον κόσμο, αφού αποτελεί χρόνια τώρα τον 12ο παίκτη. Πιστεύουμε και ευελπιστούμε πως ο Οικονόμος θα καταφέρει να παίξει ένα ανταγωνιστικό και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που θα τον φέρει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

Βασίλης Μπακογιάννης (Προπονητής)

">http://

Αντώνης Γκαραλιάκος (Ποδοσφαιριστής)

">http://
 

Δημήτρης Μπουμπουνάρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Παναγιώτης Δρυστέλλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση

">http://

">http://