Βαθμολογία

Αποχώρησε ο Παπασπύρου από τον πάγκο του Αιολικού

Μετά τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών από τον Αιολικό, ήρθε η στιγμή να ακολουθήσει το δρόμο της εξόδου και ο προπονητής των πρωταθλητών Δημήτρης Παπασπύρου.

Με δήλωση του προς τα Μέσα, ο πρωτεργάτης της ανόδου στη Super League 2, έπειτα από 37 ολόκληρα χρόνια, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως θαύμα, μοίρασε τις ευχαριστίες του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο σύλλογο. Συνολικά, ο Δημήτρης Παπασπύρου έκατσε στον πάγκο του Αιολικού σε 41 παιχνίδια Γ’ Εθνικής, στην πρώτη και στη δεύτερη θητεία του, μετρώντας συνολικά 30 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες. Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Παπασπύρου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αντωνάκα για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Τους συνεργάτες μου, τον γενικό αρχηγό και ιδίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, που χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε αυτό το θαύμα, γιατί περί θαύματος πρόκειται η άνοδος στη Super League 2.

Τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε τρεις ανθρώπους, Βαγγέλη, Ρένα, Βασίλη, που από την αρχή της χρονιάς ήταν ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ και ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ στα εύκολα και στα δύσκολα, με γνώμονα μόνο ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φίλους της ομάδας που στήριξε την προσπάθεια μας και ήταν δίπλα μας.Καλή συνέχεια Αιολικέ!»

ΠΗΓΗ