Βαθμολογία

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από τη Ρόμα»

Στην Corriere Dello Sport μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, αναφερόμενος στις «σειρήνες» γύρω από το όνομά του, καθώς και τις δύο δελεαστικές προτάσεις από την Αλ Χιλάλ και την Αλ Αχλί, ώστε να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Μόνο τη Ρόμα έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, έως και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικότερα, ο Special One δήλωσε πως «Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από τη Ρόμα. Πάντα έκανα τη δουλειά μου, χωρίς να σκέφτομαι τι θα ακολουθήσει. Νιώθω πως υπάρχει σεβασμός και μεγάλη εκτίμηση από τους ανθρώπους της ομάδας στο πρόσωπό μου. Έλαβα δύο προσφορές από την Αλ Χιλάλ και την Αλ Αχλί, ενημέρωσα όμως τους ιδιοκτήτες της ομάδας πως δεν πρόκειται να φύγω. Έπρεπε να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα στους παίκτες, μετά τον τελικό του Europa League, αλλά και τους οπαδούς. Ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που έμεινα στη Ρόμα, αλλά δεν είναι ο μοναδικός».

Από εκεί και πέρα, ο Μουρίνιο έκανε τον απολογισμό των δύο χρόνων παρουσίας του στη Ρώμη, αναφέροντας ότι «Ήξερα ότι η Ρόμα είναι ένας φανταστικός σύλλογος. Γνωρίζεις τους ποδοσφαιριστές και αναρωτιέσαι γιατί κέρδισαν τόσα λίγα. Αν με ρωτάτε για το αν μετάνιωσα για αυτή την επιλογή, σας απαντώ πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Σίγουρα δεν είναι όλα τέλεια, αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα».

Επιπλέον, ο 60χρονος προπονητής εξέφρασε την ανακούφισή του για τη διαφαινόμενη παραμονή του Πάολο Ντιμπάλα στο «Ολίμπικο». «Η ρήτρα αποδέσμευσής του έληξε την 1η Αυγούστου. Πλέον μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος, όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητές του», είπε πιο συγκεκριμένα.

ΠΗΓΗ