Βαθμολογία

Με Δραχαλίβα αρχίζει σήμερα ο Οικονόμος

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του εξαιρετικά ποιοτικού μεσοεπιθετικού Στέλιου Δραχαλίβα στο δυναμικό του Οικονόμου Τσαριτσάνης και για την νέα περίοδο.
 
Ο 22χρονος παίκτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Μουλτσιά και ''έδωσαν τα χέρια'', ώστε ο δεύτερος πέρυσι σκόρερ αλλά και δεύτερος σε αριθμό συμμετοχών της ομάδας να συνεχίσει να ''ομορφαίνει'' με την παρουσία του το παιχνίδι του Οικονόμου.
 
Κατά την προηγούμενη περίοδο, ο Δραχαλίβας συμμετείχε σε 34 επίσημους αγώνες (απουσίασε μόνον από ένα λόγω τραυματισμού), ενώ πέτυχε 12 γκολ, αναδεικνύοντας και την ικανότητά του στον τομέα αυτό.
 
Ο Βίλδος βοηθός προπονητής
 
Ενίσχυση σημειώθηκε και στο τεχνικό επιτελείο του Οικονόμου, όπου προστέθηκε με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή ο Χιώτης Θανάσης Βίλδος, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στην Ελασσόνα όπου εργάζεται ως πυροσβέστης, ενώ προπονητικά έχει αναλάβει ομάδες και ακαδημίες της περιοχής.
 
Το απόγευμα το πρώτο "ραντεβού"
 
Την προετοιμασία του για την νέα περίοδο θα αρχίσει σήμερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος ενισχύθηκε ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Το πρώτο ''ραντεβού'' των ποδοσφαιριστών της ομάδας με τον προπονητή Βασίλη Μπακογιάννη έχει δοθεί για τις 18.30' στις εγκαταστάσεις του γηπέδου ''Γεώργιος Μητσιμπόνας''.