Βαθμολογία

«Ο αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος»

Ο Γιούχτας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την άνοδό του στην Super League 2. Αναλυτικά:

Σήμερα – παραμονή της μεγάλης εορτής των Αρχανών και του Αφέντη Χριστού στο ομώνυμο όρος ΓΙΟΥΧΤΑ και μετά την μικρή καταλαγή από την συναισθηματική φόρτιση αισθανόμαστε την ανάγκη απευθυνόμενοι στους πρωτεργάτες αυτης της μεγάλης και ιστορικής επιτυχίας να πουμε μερικά μόνο λόγια ευγνωμοσύνης και οφειλόμενου σεβασμού.

Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του ΔΣ του ΓΙΟΥΧΤΑ Μύρων Χιλετζάκης πολύ εύστοχα σε ιδιωτική του συνομιλία και αν και δεν πήραμε την άδειά του θα το γνωστοποιήσουμε ελπίζοντας στην κατανόησή του είναι ότι ο Αφέντης Χριστός «άκουσε» την παράκληση όλων όσοι πριν καιρό ανεβαίνοντας στην εκκλησία του , κατέθεσαν τους πόθους τους.

Έτσι την προπαραμονή της εορτής του έγινε το ανέλπιστο αλλά και ταυτόχρονα ποθούμενο . Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ στην SL2.

Mια μέρα χαράς και δικαίωσης όλων όσων και στα 65 χρόνια παρουσίας μας στα αθλητικά πράγματα του τόπου μας μόχθησαν και αγωνιστικά και διοικητικά και οργανωτικά και οικονομικά και τόσους άλλους κόπους σωματικούς και πνευματικούς ώστε να φτάσει Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ μας στην επαγγελματική κατηγορία.

Το καμάρι των Αρχανών , που έδωσε τα διαπιστευτήρια του σε όλους τους τομείς, που τίμησε και τιμά τον τόπο του και την Κρήτη μας, που πάλεψε , παλεύει και θα συνεχίσει να παλεύει για το υγιές ποδόσφαιρο για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος, του faire play και όντας παρόν σε κάθε άλλη εκδήλωση και κοινωνική ανάγκη ήρθε επιτέλους η ώρα να θερίσει τους καρπούς των 66 αυτών χρόνων.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας, σε κάθε στιγμή ευχάριστη αλλά και μη. Στους φιλάθλους μας , σε όλους όσοι φόρεσαν και φορούν την φανέλα της ομάδας ματώνοντας και πονώντας για την ιδέα που λέγεται ΓΙΟΥΧΤΑΣ.

Ένα ακόμη τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι στήριξαν οικονομικά και διοικητικά την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα στο διάβα της ιστορίας μας. Τιμή , σεβασμό και συγκίνηση στους πρωτεργάτες και ιδρυτές του Συλλόγου μας .

Αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα μας της περιόδου που πέρασε στην οποία περίοδο τέθηκε το πρώτο λιθαράκι για την τεράστια επιτυχία μας. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου μας στην Γ Εθνική Κατηγορία ως προάγγελος της ανόδου στην SL2 είχε αρχιτέκτονές τους παίκτες μας, την προπονητική μας ομάδα, την ομάδα διοικητικής υποστήριξης, όλα τα μέλη του Δ.Σ και τόσους άλλους υποστηρικτές μας, την βοήθεια των τοπικών μας παραγόντων, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και τόσων άλλων. Η πανστρατιά αυτή με έναν αρχηγό και μαέστρο της καλοκουρδισμένης αυτής ορχήστρας έφερε την επιτυχία αυτή την οποία και του την αφιερώνουμε.

Ένα ακόμη και εξίσου σημαντικό συνεκτικό στοιχείο της επιτυχίας αυτής ήταν , είναι και θα είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ και η ΑΓΑΠΗ για την ιδέα που ονομάζεται ΓΙΟΥΧΤΑΣ. Αυτά τα δύο στοιχεία επικαλούμαστε και ζητούμε για άλλη μια φορά την συστράτευση, την στήριξη και την βοήθεια όλων στον αγώνα που θα έχουμε από σήμερα κιόλας.

Καλούμε τον κάθε ένα και την κάθε μία ξεχωριστά, τον κάθε Αρχανιώτη από δω ή από όπου και αν δραστηριοποιείται ανά τον κόσμο, να στηρίξει την ΟΜΑΔΑ του τόπου μας. Τον κάθε φίλαθλο του Ηρακλείου και της Κρήτης μας να σταθεί στο πλάι μας. Ο αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος. Η κάθε βοήθεια για όλους μας είναι πολύτιμη.

Δεν περισσεύει κανείς, δεν υπάρχει περιθώριο για άρνηση, καμία βοήθεια δεν είναι ασήμαντη όσο μικρή και αν είναι Τώρα η ΟΜΑΔΑ όλων μας θέλει την στήριξη όλων. Το οφείλουμε στην ιστορία της και σε αυτούς που την έφτασαν μέχρι εδώ όλα τα 66 αυτά χρόνια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.