Βαθμολογία

Η δημοσιογραφία και ο ΠΣΑΤ θρηνούν την απώλεια της Κατερίνας Ιωακείμ

Η Κατερίνα Ιωακείμ δεν είναι πια κοντά μας. Η είδηση του θανάτου της, σε ηλικία 50 ετών, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, καθώς η συνάδελφος έδινε σιωπηρά τη μάχη με τον καρκίνο από τον περασμένο Νοέμβριο, έχοντας στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο σύντροφό της, Γιώργο Σκευοφύλακα, ο οποίος είναι επίσης δημοσιογράφος.

Η Κατερίνα Ιωακείμ, για περισσότερα από 20 χρόνια, υπηρέτησε με ήθος την ελληνική δημοσιογραφία, εργαζόμενη στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Το 2004 εργάστηκε στο γραφείο Τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και εν συνεχεία προσελήφθη στην αθλητική εφημερίδα “Sportime”, στην οποία είχε αναλάβει το ρεπορτάζ των μη δημοφιλών αθλημάτων, των λεγόμενων και «μικρών σπορ» και αμέσως μετά του βόλεϊ.

Εργάστηκε επίσης στο συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι “NOVA”, στην εκπομπή «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1, στο τηλεοπτικό project “JoinUs” στον “SKAI”  και σε επιτελικές θέσεις στον χώρο των lifestyle media σε γνωστά περιοδικά όπως τα “Downtown”, “OK!”, «Γυναίκα» και «ET Weekly» ανάμεσα σε άλλα.

Επιπρόσθετα διετέλεσε αρχισυντάκτρια στην πρώτη έκδοση του εμβληματικού αμερικανικού περιοδικού “People”, ενώ ανέλαβε και διευθύντρια σύνταξης στην ιστοσελίδα “Queen.gr”.

Η Κατερίνα Ιωακείμ ήταν Content Director του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Womanitee”, που εστιάζει στην ίδρυση κέντρων γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της ιστοσελίδας “Coverstory.gr”.

Μία χαρισματική και δραστήρια γυναίκα, αγαπητή στους συναδέλφους και εξαιρετική δημοσιογράφος έφυγε νωρίς σκορπώντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά τους οικείους της Κατερίνας Ιωακείμ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 8 Αυγούστου (11:00), στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Λογγό-Φθιώτιδας.

Από τον ΠΣΑΤ