Βαθμολογία

Συνεχίζει στον ΠΟΕ ο Τσάτσος – Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Δείτε τα νέα του Π.Ο.Ε. αναλυτικά:

"Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τσάτσο. Ο έμπειρος μέσος, μετά τη συνάντηση του με τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου Γιώργο Καλτέκη, συμφώνησε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας και τη νέα περίοδο. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά".

"Επίσης κάνουμε γνωστό στους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν 2023-24!

Τη νέα σεζόν ο Σύλλογός μας θα αγωνίζεται στη μεγάλη τοπική κατηγορία της Λάρισας και χρειαζόμαστε τη στήριξη και τη βοήθεια όλου του κόσμου.

Σημεία πώλησης «Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Άλκη Χατζηβασίλη», τηλ 6977227455 και «Μικρό Καφέ – Καραγιάννης Αθανάσιος», τηλ 6942224272 και στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας από τον κ.Χρήστο Αγοραστό, τηλ 6947128822

Στηρίζουμε – Ενισχύουμε όλοι τον ΠΟΕ της καρδιάς μας".

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για την ομάδα του ΠΟΕ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για την ομάδα του ΠΟΕ και μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές πήραν το πρώτο τους ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες για τη δύσκολη συνέχεια.

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αμέσως μετά πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Φώλλας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την πρώτη εβδομάδα προσαρμογής βλέποντας όλους τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν συστηματικά με μεγάλη αφοσίωση ενώ από Δευτέρα θα ανέβει η ένταση της προπόνησης με στόχο η ομάδα να είναι σε όσο το δυνατόν υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας στον πρώτο επίσημο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΠΗΓΗ