Βαθμολογία

Ακόμη τέσσερις προσθήκες για τον Απόλλωνα Λάρισας! (PICS)

Τέσσερις νέες προσθήκες στον Απόλλωνα Λάρισας που δυναμώνει σε όλες τις γραμμές. Δείτε τις ανακοινώσεις:

Ο Α.Ο Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει και προσθέτει στο ρόστερ τρεις αξιόλογους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές , οι οποίοι αναμένετε  να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λάρισας. Αναλυτικά πρόκειται για τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Μπόρος Γιώργος

Ο Γιώργος είναι 18 ετών. Αγωνίζεται σε θέσεις δεξιού και αριστερού μπακ και αμυντικού χαφ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ συμμετέχοντας στις ομάδες Κ15 και Κ17, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΛ στην Β τοπική κατηγορία.

Σιάτρας Στέλιος

Ο Στέλιος είναι 19 ετών. Αγωνίζεται σε θέσεις αμυντικού και επιθετικού χαφ. Ξεκίνησε στις ακαδημίες της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και η τελευταία του ομάδα ήταν το Μαυροβούνι.

Λάιος Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος είναι 23 ετών. Αγωνίζεται σε θέσεις δεξιού και αριστερού μπακ. Έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ, στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και στην Βερέια, ομάδα Γ΄ Εθνικής Βουλγαρίας.

Γιώργος Βιλανάκης

Ο Α.Ο Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει και εντάσσει στο δυναμικό του τον τερματοφύλακα Γιώργο Βιλανάκη. Ο Γιώργος είναι 20  ετών. Την περασμένη χρονιά είχε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί, με εξαιρετικά προσόντα και θα προσθέσει αξία στην υπεράσπιση της εστίας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γιώργο καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία.

Καλωσορίσατε παιδιά και καλή μας χρονιά!