Βαθμολογία

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση για τον Π.Ο.Ε.

Στον Π.Ο.Ε. θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Κλεάνθης Κορτσάρι από τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ παράλληλα συνεχίζει στο σύλλογο ο νεαρός αμυντικός χαφ Σπύρος Τσιπλικιάρης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κλεάνθη Κορτσάρι από τον Δωτιέα Αγιάς, όπου υπήρξε βασικός με πολλές συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο νεαρός αμυντικός, αφού συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Καλτέκη, συμφώνησε να φορέσει την «κυανόλευκη φανέλα» τη νέα σεζόν.

Επίσης έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με την ομάδα μας, ο νεαρός αμυντικός χαφ Σπύρος Τσιπλικιάρης, καθώς ανανεώθηκε ο δανεισμός του από τον Προμηθέα Λάρισας τον οποίο και ευχαριστούμε, όπως και τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Σεϊζη για την άριστη συνεργασία μας.

Η ομάδα του ΠΟΕ ευχαριστεί τους Αδελφούς Τσιάτσικα, ιδιοκτήτες της κάβας"Galerie de SENE" για την σημαντική προσφορά σε εμφιαλωμένα νερά για την προετοιμασία της ομάδας μας».