Βαθμολογία

Έτοιμος να προσφέρει στην πόλη που γεννήθηκε και αγαπά ο Λευτέρης Τσουμάνης!

Μία νέα αρχή είναι έτοιμος να κάνει ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Λευτέρης Τσουμάνης ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Θανάση Μαμάκου με τον συνδυασμό «Η Λάρισα που μας αξίζει!».

Ο ίδιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και η επαγγελαματική του ενασχόλησης έχει ως πυρήνα της τις οικογενειακές επιχειρήσεις ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ, AUTO TSOUMANIS, ACS, TSOUMANIS LOGISTICS.

Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα - Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και παρότι πολύ νέος, έχει ήδη ενεργή παρουσία στην πόλη της Λάρισας. Πλέον θέλει να προσφέρει και επίσημα από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, βάζοντας την δική του "σφραγίδα" στη Λάρισα που έχει ονειρευτεί για τα επόμενα χρόνια.

Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον πολιτισμό καθώς διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παπασταύρου-Συνοικία Αλκαζάρ», αλλά και με τον αθλητισμό, τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν Πρόεδρος μιας από τις ιστορικές ομάδες την Λάρισας, τον Ιπποκράτη.

Παράλληλα μέσω των οικογενειακών επιχειρήσεων αναπτύσσει χορηγικά προγράμματα, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό διάφορους συλλόγους και φορείς της Λάρισας, ενώ πρωταγωνιστεί σε ανθρωπιστικές δράσεις για ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων ή θύματα φυσικών καταστροφών (Σεισμοπαθείς, πλημμυροπαθείς, πυροπαθείς, κλπ).  

">http://

Είναι δεδομένο πως ο Λευτέρης Τσουμάνης «ήρθε για να μείνει», δηλώνοντας ο ίδιος έτοιμος γι' αυτή τη νέα πρόκληση.

Εδώ και λίγες ημέρες έχει αναρτήσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ένα εξαιρετικό βίντεο όπου παρουσιάζει την υποψηφιότητά του! Η αλήθεια είναι πως αν μετρήσουμε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο αυτό αλλά και τα σχόλια, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως ο… «μικρός» έχει μέλλον!