Βαθμολογία

Ο Απόλλων Πόντου θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στο Πολύκαστρο

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, αναφέρει: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους πιστούς φίλους της ομάδος και όχι μόνο πως με επίσημο έγγραφο που λάβαμε  από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας , έγινε δεκτό το νέο  αίτημά μας για να χρησιμοποιήσουμε για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023 -24 το Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου ως  έδρα των επίσημων αγώνων μας.

Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά ( 4η συνεχόμενη μακριά από το σπίτι μας)  οι συνθήκες δεν ευνοούν την επιστροφή  στην φυσική μας έδρα , στερώντας από όσους αγαπούν την ομάδα και δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλων Πόντου, την δυνατότητα να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Δεσμευόμαστε όμως σε κάθε περίπτωση πως έστω και υπό αυτήν την μορφή θα κρατήσουμε άσβεστο το φως του Προσφυγικού Ποντιακού  Ελληνισμού , έχοντας στο πλευρό μας γνήσιους Πόντιους της τοπικής κοινωνίας του Πολυκάστρου και της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς που θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες του Απόλλων Πόντου στην Super League 2.

Φυσικά δεν ξεχνούμε και ευγνωμονούμε τους δεκάδες φίλους της ομάδος μας κάθε ηλικίας που με δικά τους προσωπικά έξοδα και ταλαιπωρία ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για να βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την Διοίκηση του Δήμου Παιονίας για την αγαστή συνεργασία και την άριστη από κάθε πλευρά φιλοξενία.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν με κάθε λεπτομέρεια όλες εκείνες οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται από την Περιφέρεια ώστε το Στάδιο του Πολυκάστρου να λάβει την άδεια για την υποδοχή των φιλάθλων μας στους εντός έδρας αγώνες του κυπέλλου και του πρωταθλήματος ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.