Βαθμολογία

Πήρε Μπασδάνη - Μπαγιώτα ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την απόκτηση του νεαρού Ευθύμη Μπασδάνη ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων. «Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού Φαρσαλινού ταλαντούχου επιθετικού Ευθύμη Μπασδάνη.

Ο Μπασδάνης είναι 16 ετών και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του ΑΟ Ναρθακίου με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας με την ομάδα του ΑΟΝ η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια! Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων.

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του ΑΟ Ναρθακίου για την συνεργασία της τόσο στην μεταγραφή του Μπασδάνη όσο και συνολικότερα για την άψογη συνεργασία των δυο ομάδων.

Καλωσορίζουμε τον Ευθύμη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Πήρε Μπαγιώτα – πρόσθεσε Παπαγεωργίου στο τιμ

Την απόκτηση του Κοσμά Μπαγιώτα ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων. «Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κοσμά Μπαγιώτα ο οποίος είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας και αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ όπου και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου και μετέπειτα μετεγγράφηκε στον ΠΟΕ.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Κοσμά στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Προπονητής φυσικής κατάστασης και άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μπουκουβάλα, ανέλαβε ο Αρίστος Παπαγεωργίου. «Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αρίστο Παπαγεωργίου ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γυμναστή φυσικής κατάστασης όντας και άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Δημήτρη Μπουκουβάλα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Ο Αρίστος Παπαγεωργίου είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Σύσσωμο το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Αρίστο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».