Βαθμολογία

«Τελευταία πράξη αγάπης» από την οικογένεια Μονεμβασιώτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης: «H ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι πέρασαν 95 ημέρες από τότε που γνωστοποιήσαμε έγκαιρα την απόφασή μας να αποχωρήσουμε από την ομάδα. Το πράξαμε με όλους τους τρόπους –νομικούς αλλά και δια του Τύπου- και προς πάσα κατεύθυνση. Ενημερώσαμε τον ερασιτέχνη Απόλλωνα, στη συνέχεια τους φιλάθλους, αλλά και τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σταμάτη Βελλή, με εξώδικη επιστολή. Εξουσιοδοτήσαμε δικηγορικό γραφείο να πράξει να δέοντα για να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο. Παρά το γεγονός αυτό δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη. Ενήμερα είναι ακόμα και τα «ορφανά της Ριζούπολης», τα οποία ετοιμάζονται να σουβλίσουν αρνί μετά την αποχώρησή μας.

Σήμερα, τρία 24ωρα προ της καταληκτικής ημερομηνίας για δήλωση συμμετοχής στη Super League 2, κανένας από τους προαναφερθέντες δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον. Ουδείς απάντησε θετικά στην προοπτική να βρεθεί λύση και κάποιος από αυτούς να πάρει την ευθύνη για να υπάρξει συνέχεια της ιστορικής ομάδας μας. Αντίθετα, όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη δική μας αποχώρηση, αυτοί που επί εννέα χρόνια πολεμούσαν την ομάδα μας και εμάς, κρύβονται αυτές τις κρίσιμες για την ομάδα μας, ώρες.

Γι’ αυτό το λόγο, ενημερώνουμε, προς κάθε κατεύθυνση, ότι έχουμε εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή 150 χιλιάδων ευρώ προκειμένου αυτοί που θα θελήσουν να προβούν σε δήλωση συμμετοχής της ομάδα μας στη Super League 2, να μπορέσουν να το κάνουν, έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η τελευταία πράξη αγάπης για την ομάδα μας, τον Απόλλωνα Σμύρνης».