Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας: Αποχαιρετώντας το AEL FC ARENA

 
Ο Ηρακλής Λάρισας μπορεί να αγωνίσθηκε τελευταία φορά μέσα Μαΐου στο AEL FC ARENA λόγω της αναστολής της άδειας λειτουργίας του και το πρωτάθλημα της Super League2 να έχει ολοκληρωθεί από τα μέσα Ιουνίου αλλά ουσιαστικά αποχαιρετά το AEL FC ARENA σήμερα, αφού είχε αναλάβει, την ηθική υποχρέωση προς την Γήπεδο Λάρισας ΑΕ να συντηρήσει τον αγωνιστικό χώρο μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Γήπεδο Λάρισας, τον Κο Πηλαδάκη και τον Κο Τσακμακίδη για την αγαστή συνεργασία που είχαμε τα 2 τελευταία χρόνια. Μια συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής Λάρισας να σηκώσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σε αυτό το γήπεδο και να αγωνισθεί για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία στην ιστορία του.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κατά τα 2 χρόνια της φιλοξενίας μας εκεί, σεβαστήκαμε απόλυτα το σπίτι της ΑΕΛ, το κρατήσαμε ζωντανό και τώρα που ήρθε η ώρα η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί το παραδίδουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θέλουμε να της ευχηθούμε ολόψυχα, να πανηγυρίσει τίτλους εκεί μέσα ξεκινώντας από το φετινό πρωτάθλημα.
Για να πάρετε όλοι οι φίλοι της ΑΕΛ μια γεύση, σας παραθέτουμε κάποιες σημερινές φωτογραφίες και βίντεο από το AEL FC ARENA.

Για το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας
Λάμπρος Ιωακείμ