Βαθμολογία

Δείπνος με ειδήσεις από τον Απόλλωνα Λάρισας στα ΜΜΕ (PICS)

Τη Δευτέρα (24/7) το βράδυ στην πιτσαρία «Napolitana» της Φιλιπούπολης, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πρόσκληση της νέας διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας προς τους αθλητικούς συντάκτες της πόλης με θέμα τη νέα χρονιά της ιστορικής ομάδας που θα μετέχει στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρευρέθηκε  σύσσωμο το Δ.Σ. του σωματείου, που απαρτίζεται από τους: Χρήστο Τερζούδη του Αθανασίου (πρόεδρο), Χρήστο Μπουχουρίδη (α’ αντιπρόεδρο), Χρήστο Παγουλάτο (β’ αντιπρόεδρο), Γιώργο Διδασκάλου (γενικό γραμματέα), Χρήστο Τερζούδη του Νικολάου (ταμία), Ευάγγελο Δοξόπουλο (γενικό αρχηγό), Νικόλαο Σουλούκο (υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων), Παναγιώτη Δοξόπουλο (υπεύθυνο αθλητικού υλικού και γηπέδου), Βασίλειο Κατσάνο (υπεύθυνο ακαδημιών).

Πολλές ειδήσεις από τον πρόεδρο Χρήστο Τερζούδη

Υπήρχε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση και τους αθλητικούς συντάκτες και τοποθετήθηκε εφ’ όλης της ύλης ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τερζούδης, ο οποίος είπε τα εξής:

«Όλοι αυτοί που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, έχουμε τα τελευταία τουλάχιστον οκτώ χρόνια στον ερασιτέχνη Απόλλωνα και πήραμε την απόφαση ύστερα από τα τελευταία γεγονότα να «τρέξουμε» την ομάδα τη νέα χρονιά κάτι που αρμόζει στην μεγάλη ιστορία αυτού του ιστορικού σωματείου. Ο καθένας μας από το πόστο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας, θέλουμε η ομάδα να δουλέψει σε επαγγελματικά επίπεδα. Ο σύλλογος έχει ένα γήπεδο «κόσμημα», προπονητικό κέντρο (Μάνδρα) και δεύτερο προπονητικό κέντρο που είμαστε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις. Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα έχει και έναν κορυφαίο γυμναστή, καθώς και έναν πολύ καλό προπονητή τερματοφυλάκων, αφού θέλουμε να γίνει πολύ δυνατή τεχνική ομάδα και ανταγωνιστική. Οι στόχοι μας για τη νέα χρονιά είναι όλο αυτό το οικοδόμημα να βγάζει «υγεία», φυσικά μεγάλη βαρύτητα δίνουμε στην Ακαδημία και η πρώτη ομάδα να γίνει άκρως ανταγωνιστική για το νέο πρωτάθλημα. Όλοι μας στην διοίκηση αγαπάμε πάνω απ’ όλα την ομάδα και ευελπιστούμε ο Απόλλωνας και πάλι να πρωταγωνιστεί στην πόλη μας».

*Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Απόλλωνας Λάρισας έχει μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες, η μεγάλη ομάδα θα στελεχωθεί από παίκτες της Ακαδημίας και φυσικά θα αποκτηθούν και έμπειροι για να βοηθήσουν στη νέα αρχή.