Βαθμολογία

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Γουνόπουλο και Γιαννούση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού: Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Γουνόπουλο και Γιάννη Γιαννούση.

Ο Γουνόπουλος φόρεσε τα πράσινα για πρώτη φορά το 2018, όμως πολύ νωρίς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και έμεινε εκτός για όλη την πρώτη του σεζόν. Το επόμενο φθινόπωρο αποχώρησε, για να επιστρέψει στην Ευκαρπία το 2020, παίρνοντας την ψήφο των συμπαικτών του για να ενταχθεί στην τριάδα των αρχηγών. Τον Μάρτιο του 2021 υπέστη ξανά ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, επιστρέφοντας την άνοιξη του 2022. Το περυσινό καλοκαίρι, υπέγραψε για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο, μετά την άνοδο του Μακεδονικού στην Betsson Super League 2, καταγράφοντας 4 συμμετοχές (38 λεπτά).

Ο Γιαννούσης έγινε επίσης επαγγελματίας για πρώτη φορά με τον Μακεδονικό, υπογράφοντας το καλοκαίρι ενόψεις της σεζόν 2022/23. Ωστόσο, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημες αναμετρήσεις των «πρασίνων».

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά και τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους!