Βαθμολογία

Στη Λιλ ο Σαμουέλ Ουμτιτί

Στο δυναμικό της Λιλ ανήκει από το Σάββατο (22/07) ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο 29χρονος αμυντικός, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας το 2018 στη Ρωσία, υπέγραψε στους «Λιλουά» μέχρι το καλοκαίρι του 2025 κι εν συνεχεία ο πρόεδρος του συλλόγου, Ολιβιέρ Λετάνγκ, τον καλωσόρισε στην ομάδα.

«Η επιστροφή ενός Γάλλου, Παγκόσμιου Πρωταθλητή, είναι πάντοτε ένα εξαιρετικά θετικό γεγονός για τη Ligue 1. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Σαμουέλ επέλεξε να κάνει αυτή την επιστροφή στο βορρά και στην Λιλ.

Ταυτίστηκε αμέσως με το πλάνο μας! Το στάδιο "Πιερ Μορουά" θα είναι ο νέος του χώρος. Με την εμπειρία του, τη σφοδρή του επιθυμία να κερδίσει, ο Σαμουέλ θα προσφέρει πολλά, εντός κι εκτός γηπέδου. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοί μας θα ξέρουν πώς να τον καλωσορίσουν ώστε να νιώσει αμέσως σα στο σπίτι του. Καλώς ήρθες στους "Μαστίφ", Σαμ!» αναφέρει στη δήλωσή του ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Ολιβιέρ Λετάνγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας, αυτού του κλαμπ. Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη. Μου άρεσε πολύ η φιλόδοξη ομιλία του προέδρου και των ανθρώπων του συλλόγου.

Συμμερίζομαι αυτές τις αξίες, της φιλοδοξίας, της σκληρής δουλειάς και του μαχητικού πνεύματος. Μεγάλωσα με την κουλτούρα της νίκης και θέλω να φέρω το κάτι παραπάνω και τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα», υποστήριξε από την πλευρά του πρώην άσος της Μπαρτσελόνα.

ΠΗΓΗ