Βαθμολογία

Ανανέωσαν άλλοι πέντε στον Δαμασιακό

Ο νέος Δαμασιακός, μέρα με τη μέρα δυναμώνει, ειδικά στις θέσεις που είχε ανάγκη. 

Ωστόσο το βασικότερο "συστατικό" για να πετύχει η ...συνταγή, είναι οι ποδοσφαιριστές του χωριού μας, τα δικά μας παιδιά.  Καλές και χρήσιμες είναι οι μεταγραφές, όμως, αυτό που είχε και θα έχει πάντα τεράστια σημασία για τον Δαμασιακό, είναι οι γηγενείς παίκτες που πάντα αποτελούν και θα αποτελούν τη ... ραχοκοκαλιά της ομάδας και την ψυχή της ομάδας.  Ετσι, μετά τους Καρακάνο και Σάρρα, που άνοιξαν το "χορό" των ανανεώσεων, άλλοι πέντε παίκτες, αυτή τη φορά Δαμασιώτες, ανανεώσεων με την ομάδα 

Στο πλαίσιο αυτό, παίκτης της ομάδας μας παραμένει ο Θοδωρής Μουσιάρης που έχει καθιερωθεί στα αριστερά της άμυνας και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος και πολύτιμος τόσο στο αμυντικό όσο και επιθετικό και οργανωτικό παιχνίδι.

Στον ... ιστό παραμένει και η "σημαία" ο  εμβληματικός αρχηγός, ο Θοδωρής Τσιάλτας που προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο χώρο του κέντρο κι όχι μόνο.

Τα "γαλανόλευκα" θα φορά και φέτος ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, ο Στέλιος Μπακαΐμης.

Και ο "Μεσι" του Δαμασιακού, ο Βασίλης Δεληχάς θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στο φετινό οικοδόμημα του ΑΟΔ, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην επίθεση, όσο και στο κέντρο, αλλά και την άμυνα της ομάδας, όταν χρειάζεται.

Θεμέλιο, για τη θέση του βασικού, κάτω από τα δοκάρια, βάζει και Στέλιος Τσιάλτας που αναμένεται φέτος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, μιας και όλο το καλοκαίρι γυμνάζεται για να είναι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις.

Η διοίκηση του Δαμασιακού εύχεται στους ποδοσφαιριστές του χωριού μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγειά και επιτυχίες!!!

ΠΗΓΗ