Βαθμολογία

Οι ανανεώσεις καλά κρατούν στην Ανθούπολη! (PICS)

Στην τελική ευθεία έχει περάσει ο σχεδιασμός της Ανθούπολης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX όπου και θα μετέχει. Ο σύλλογος με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο κ. Χρήστο Πρίφτη που κάνει τα πάντα για την ομάδα, ανακοίνωσε την Παρασκευή (21/7) με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν και για τη νέα χρονιά.

Γιάννης Αντωνόπουλος

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος διαθέτει μεγάλη εμπειρία αφού έχει πολλά χρόνια στα γήπεδα του νομού μας. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και με την μαχητικότητά του αναμένεται και φέτος να βοηθήσει στα μέγιστα στη νέα χρονιά που ακολουθεί.

Φάνης Πρίφτης

Ο Φάνης Πρίφτης είναι ένας δυναμικός αμυντικός, ιδιαίτερα ψηλός και με σημαντικές παραστάσεις εδώ και χρόνια. Συνεχίζει λοιπόν και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Ανθούπολης και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Χρήστος Σελήνης

Ο Χρήστος Σελήνης ανανέωσε με την ομάδα της Ανθούπολης και για τη νέα χρονιά. Ο αριστερός οπισθοφύλακας με πολλά χρόνια στις «πλάτες του», θα ενισχύσει με την παρουσία του αλλά και την εμπειρία του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.