Βαθμολογία

Επαγγελματικό συμβόλαιο για δύο στον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Κάτρη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Κάτρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2021. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού και συμμετείχε στην εφετινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένειά μου που με στηρίζει απ’ την αρχή. Εγώ απ’ την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο», δήλωσε ο Κάτρης μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο.

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τσεβά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νίκο Τσεβά. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2024 και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Τσεβάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Φεβρουαρίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017, οπότε εντάχθηκε στην Κ15 του συλλόγου. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ κι ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Super League Κ19 το 2022, ενώ συμμετείχε με το Τριφύλλι και στο UEFA Youth League.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο που υποστηρίζω από μικρός. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε αυτό που κάνω. Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε χρειαστεί», δήλωσε ο Τσεβάς μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο.