Βαθμολογία

Προγράμματα κολύμβησης για τους μικρούς κατασκηνωτές

Τα προγράμματα κολύμβησης για τους μικρούς κατασκηνωτές του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη - 2023” του Δήμου Λαρισαίων συνεχίζονται προσφέροντας τη δροσιά τους στις καυτές μέρες και του φετινού καλοκαιριού. Κάθε μέρα ομάδες παιδιών από τις κατασκηνωτικές δομές συμμετέχουν στα προγράμματα κολύμβησης τόσο στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης  όσο και στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας μαθαίνοντας βασικές αρχές της κολύμβησης και διασκεδάζοντας μέσα στο δροσερό νερό.

Ασκήσεις και παιχνίδια με το νερό καθώς  και οδηγίες για την ασφάλεια και τους κανόνες κολύμβησης είναι οι μικρές καθημερινές “ρουτίνες” των παιδιών κατά τη διάρκεια των δράσεων στους δημοτικούς χώρους κολύμβησης που τους παρέχουν τα εφόδια και για τις θαλάσσιες εξορμήσεις τους. Οι δραστηριότητες κολύμβησης είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της ¨Κατασκήνωσης στην Πόλη” καθώς προσφέρουν μέσα στο θερμό καλοκαίρι παιχνίδι χαρά και ανεμελιά στα παιδιά. 

Το πρόγραμμα «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 2023» εντάσσεται στο πλαίσιο της “Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει”  και στο σχέδιο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας ως «Πόλη Φιλική στα παιδιά» της UNICEF.