Βαθμολογία

VALENCIA CF ACADEMY GREECE SUMMER CAMP στον Πλαταμώνα Πιερίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο προπονητικό πρόγραμμα Valencia CF Academy Greece Summer Camp που φιλοξενήθηκε στο Cronwell Platamon Resort, https://platamon.cronwell.gr/, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία οικογενειακών διακοπών 5 αστέρων στην Ελλάδα.

42 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον νομό Κατερίνης προπονήθηκαν με τις οδηγίες του Andre Joao Castro συνεργάτη προπονητή της Ακαδημίας της Βαλένθια, γνώρισαν την ποδοσφαιρική μεθοδολογία της Βαλένθια,  έπαιξαν και χάρηκαν το ποδόσφαιρο και αξιολογήθηκαν.

Συντονιστής και ψυχή του Summer Camp ήταν ο συνεργάτης της Valencia CF Academy Greece, ο προπονητής Δημήτρης Αλεξίου, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Προπονητών Ν. Λάρισας και προπονητής τμημάτων υποδομής ακαδημίας Πλαταμώνα (ΠΠΠ).

Η Valencia CF είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μες τα χρόνια, η Valencia CF έχει κατακτήσει παγκόσμια φήμη για την παραγωγική ακαδημία της, η οποία δημιουργεί ταλέντα παγκόσμιας κλάσης. Τα τρία τελευταία χρόνια, συνεχόμενα, έχει αξιολογηθεί από το παρατηρητήριο της UEFA μέσα στις  6 ποιοτικότερες ακαδημίες στην Ευρώπη.

Οι 2 πολυτιμότεροι -  MVP - παίκτες του camp κέρδισαν ως υποτροφία την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Βαλένθια, Valencia CF Academy SEE Elite Camp και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα 7-10 Σεπτεμβρίου για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν μαζί με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και την Κύπρο υπό τις οδηγίες του Vicente Roch προπονητή της Ακαδημίας της Βαλένθια.