Βαθμολογία

Απέκτησε τον τερματοφύλακα Σάκη Ευσταθίου ο Κίσσαβος Συκουρίου

Τον 15χρονο τερματοφύλακα Σάκη Ευσταθίου απέκτησε ο Κίσσαβος Συκουρίου. Είναι ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος τερματοφύλακας που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 15χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα Σάκη Ευσταθίου. Ο Σάκης,που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αχιλλέα Περαίας Θεσσαλονίκης, στη Valencia Θεσσαλονίκης, στην Ακαδημία ΠΠΠ Πλαταμώνα, στην Olympic Λάρισας, στην Κ-15 ΑΕΛ και την Αναγέννηση Ολύμπου όπου την προηγούμενη χρονιά σαν βασικός τερματοφύλακας πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν ως βασικός, αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων της κατηγορίας αλλά τελικά θα αγωνίζεται με την ομάδα μας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης ο Σάκης είναι και στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος Κ-15. Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος καλωσορίζει τον Σάκη στο Συκούριο, του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Επίσης ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος και ο πρόεδρος Ζήσης Γκανάτσιος ευχαριστούμε την Αναγέννηση Ολύμπου και τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Μπάτζιο για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.