Βαθμολογία

Οδηγείται σε εκλογές για την επόμενη ημέρα η Βέροια

Οριστικό είναι το αντίο της οικογένειας Μπίκα όχι μόνο στην Βέροια αλλά και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν και οι σκέψεις κυρίως του Αχιλλέα Μπίκα ήταν θετικές ώστε να τρέξει αυτός την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τελικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπίκας ήταν αρνητικός σε αυτή την προοπτική, στέλνοντας μήνυμα στους συνεργάτες του να σταματήσουν κάθε ενέργεια επανεμπλοκής τους στην ομάδα.

Ειχαν προηγηθεί ζυμώσεις από τον Αχιλλέα Μπίκα, ο οποίος είχε καταλήξει ήδη σε προπονητή και παίκτες, καθώς και σε ένα διοικητικό σχήμα, όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν μετά την οριστική απόφαση του μεγαλομετόχου.

Έτσι πλέον ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ θα οδηγηθεί εκ των πραγμάτων σε εκλογές, οι οποίες αναμένεται να προκηρυχθούν εντός της επόμενης εβδομάδας (αναμένεται η ανακοίνωση), ενώ είναι άγνωστο τι θα απογινουν τα τμήματα υποδομών και η Κ19, τα οποία “έτρεχε” ο Αχιλλέας Μπίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον για τη ΒΕΡΟΙΑ στη Γ’ Εθνική υπάρχει από διοικητικό παράγοντα άλλης ομάδας της ίδιας κατηγορίας.

Πηγή: Kerkidasport