Βαθμολογία

Ο Σβορώνος απέκτησε τον Κωνσταντίνο Δεμηρτζόγλου

Ο Σβορώνος δυνάμωσε στα άκρα της επίθεσης καθώς απέκτησε τον Ελληνα εξτρέμ, Κωνσταντίνο Δεμηρτζόγλου. Αναλυτικά:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Δεμηρτζόγλου.

Στους φίλους του Πιερικού ποδοσφαίρου δε χρειάζονται συστάσεις για τον Κωστή καθώς αποτελεί έναν από τους ικανότερους επιθετικούς παίκτες με παραστάσεις από το επαγγελματικό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Κωστής είναι γεννημένος στις 23/3/1994, αγωνίζεται ως αριστερό και δεξί εξτρέμ καθώς και ως δεύτερος επιθετικός και διαθέτει ένα αρκετά πλούσιο για την κατηγορία βιογραφικό.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ακολούθως αγωνίστηκε σε Αιγινιακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Διαγόρα Σεβαστής, ΝΠΣ Βόλο, Νίκη Βόλου, Πιερικό, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ταλαιπωρήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει στο 100% τις ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές του αρετές.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στον Κωστή υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

Και Πάρη Φυτόπουλο…

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Φυτόπουλο. Ο Πάρης είναι γεννημένος στις 20/1/2002 και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια τρομερή ωριμότητα και εξέλιξη στο παιχνίδι του, προερχόμενος από μία άκρως επιτυχημένη και γεμάτη συμμετοχές σεζόν με τη φανέλα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα σε μία θέση με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθώς αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Ο 21χρονος στόπερ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην Ακαδημία Κατερίνης και ακολούθως αγωνίστηκε στον Δία Δίου πριν μετακομίσει στην ομάδα του Νέου Κεραμιδίου. Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στον Πάρη υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!