Βαθμολογία

Ανέλαβε ξανά ο Ρούσσας τη Φήκη

Ο Τάκης Ρούσσας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Φήκης και θα έχει στο τιμ του ως γυμναστή τον Χρήστο Αυγέρο. Αναλυτικά: Ο Π.Ο.Φήκης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Ρούσσα. Ένας προπονητής που ξέρει πιο καλά από τον καθένα το τι σημαίνει Φήκη καθώς είναι αυτός που ο "κορμός" της ομάδας μπορεί να θεωρηθεί δικός του. Ο φίλος μας Τάκης επιστρέφει και θα μας έχει όλους μας δίπλα του για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Τάκη καλώς ήρθες. Ο Π.Ο.Φήκης ανακοινώνει ότι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και βοηθός του προπονητή Τάκη Ρούσσα, αναλαμβάνει ο Χρήστος Αυγέρος. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του. Καλώς ήρθες Χρήστο.

Παρελθόν ο Κατσαντώνης

Ο Ελληνας αμυντικός, Χρήστος Κατσαντώνης έλυσε τη συνεργασία του με τη Φήκη. Αναλυτικά: Ο Π.Ο. Φήκης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κατσαντώνη. Ένας παίχτης που θα είναι πάντα φίλος της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μετέπειτα πορεία της καριέρας του.

Ανακοίνωσε τον Τσιγαρίδα

Την απόκτηση του Κώστα Τσιγαρίδα ανακοίνωσε ο Π.Ο. Φήκης. Αναλυτικά: Ο Π.Ο. Φήκης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιγαρίδα. Ο Κώστας αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Καλώς ήρθες Κώστα στην οικογένεια του Π.Ο.Φήκης.