Βαθμολογία

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην ΑΣΑ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαλάντη Κοζορώνη. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ. Βαλάντη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νέστορα Γκέκα. Με τη φανέλα της Αναγέννησης έχει αγωνιστεί σε 84 παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 36 από αυτά. Νέστορα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Τζέημς Σταμόπουλο. Στις δύο σεζόν παρουσίας του στην Αναγέννηση αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Τζέημς σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μπούζα. Σε 10 συμμετοχές με την Αναγέννηση μέτρησε 1 γκολ και 1 ασίστ. Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!».