Βαθμολογία

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζοάο Λούκας της Σάντος»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, έχοντας ως βασικό στόχο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός σέντερ φορ, τη στιγμή, που η ομάδα βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα, αυτήν τη φορά από τη Βραζιλία, έρχεται στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «SFC Peixe», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 25χρονου δεξιού μπακ της Σάντος, Ζοάο Λούκας. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός βρίσκεται στα ραντάρ των «ερυθρολεύκων», με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και πρόταση προς τη Σάντος ώστε ο Λούκας να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Το συμβόλαιό του με τη Σάντος εκπνέει τον Ιούνιο του 2025, ενώ από την περασμένη σεζόν, που ενσωματώθηκε στον σύλλογο, ο Ζοάο Λούκας έχει καταγράψει 21 συμμετοχές μοιράζοντας μια ασίστ. Κατά το παρελθόν, ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Κοϊάμπα και την Φλαμένγκο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον δεξιό μπακ Ζοάο Λούκας από τη Σάντος και ενδέχεται να κάνει πρόταση για τον παίκτη στο μέλλον».

ΠΗΓΗ