Βαθμολογία

Πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου με πλαστικό χόρτο στη Λάρισα

Η εξαγγελία για τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου ποδοσφαίρου με πλαστικό χόρτο, κάθε έτος, κατά τη διάρκεια της νέας θητείας και η αναβίωση του ποδοσφαιρικού τουρνουά «Κουκουλιτσιος – Μουσιάρης» με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών σωματείων της Λάρισας, ήταν τα βασικά θέματα της συνάντησης που είχε χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Και στελέχη της δημοτικής αρχής (Θ. Αδαμόπουλος, Γ. Αλεξούλης, Βαγ. Μόρας) με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων της Λάρισας, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΝΛ Δημ. Μπουχλαριώτη.

Ο Απόστολος Καλογιάννης, αφού ευχαρίστησε τα σωματεία για τη συνεργασία, αναφέρθηκε αναλυτικά στο πλάνο της δημοτικής αρχής. Ειδικότερα, όπως τόνισε στόχος για την επόμενη θητεία είναι η κατασκευή ενός γηπέδου με πλαστικό χόρτο κάθε χρόνο, αλλά και στην αναβίωση του τουρνουά «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» που θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Mάλιστα, όπως διευκρινίστηκε στα σωματεία που θα συμμετάσχουν θα δοθεί οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Λαρισαίων.

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αδαμόπουλος, διευκρίνισε πως στόχος του Δήμου Λαρισαίων είναι η προκήρυξη ενός διαγωνισμού για την κατασκευή όλων των γηπέδων με πλαστικό χόρτο, με πρόβλεψη να δημιουργείται ένα ανά έτος.

Τονίστηκε επίσης ότι είναι σε εξέλιξη όλες οι διαδικασίες για τις αδειοδοτήσεις και τακτοποίηση παλαιών πολεοδομικών ζητημάτων των δημοτικών γηπέδων, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με τη διεξαγωγή αγώνων.

Επίσης στη συνάντηση έγινε αναφορά στην ολοκλήρωση των έργων ηλεκτροφωτισμού στα γήπεδα, στις ύπαρξη απινιδωτών στις αθλητικές υποδομές του Δήμου αλλά και σοβαρό ζήτημα της συντήρησης των αθλητικών χώρων. Στη συνάντηση μετείχαν και αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.