Βαθμολογία

Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε ο Ασεβέδο

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Λούκας Ασεβέδο, ο οποίος υπέγραψε ως ελεύθερος για ένα έτος. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ πέρασε τον Ατλαντικό με προορισμό την Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λούκας Ασεβέδο, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους», γνωστοποίησε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

Ο 32χρονος παίκτης (8/11/91) έκανε τα πρώτα βήματά του στις Ακαδημίες της Νιούελς Ολντ Μπόις και πρωτόπαιξε επαγγελματικά στην Τίρο Φεδεράλ, με τις εμφανίσεις του να του δίνουν μεταγραφή στην Ροσάριο Σεντράλ.

Στο διάστημα της παρουσίας του στη Ροσάριο παραχωρήθηκε δανεικός σε Νουέβα Σικάγο, Εστουδιάντες, Φέρο Κάριλ Οέστε, Σανταμαρίνα και Σαν Μαρτίν.

Η τελευταία τον απόκτησε με κανονική μεταγραφή το 2018 και το 2019 πραγματοποίησε νέα μεταγραφή, στην Κολόν. Έκτοτε, ακολούθησε το πέρασμά του σε Παλεστίνο και Πλατένσε.

Ο Ασεβέδο θα φορά τη φανέλα με το Νο5. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας του.

«Ξέρω πολύ καλά την εξαιρετική πορεία που είχαν κατά το παρελθόν άλλοι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές στον Ατρόμητο, έχοντας γράψει μεγάλη ιστορία. Στόχος μου είναι να συνεχίσω αυτή τη θετική παράδοση, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα μέσω των συζητήσεων που είχαμε», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι πολύ λίγες ώρες εδώ και με τα όσα έχω δει έχω εντυπωσιαστεί. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Όλοι με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Έχω ενημερωθεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη και πολύ σημαντική λόγω των 100 χρόνων του Ατρόμητου κι αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τα πάντα, ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας για αυτή τη σεζόν που έρχεται».