Βαθμολογία

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η Ανθούπολη! (PICS)

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στην ομάδα της Ανθούπολης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX όπου και θα μετέχει. Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης (12/7) ο σύλλογος ανακοίνωσε δύο μεταγραφές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές και άλλες κινήσεις του σωματείου με σκοπό να δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό…

Βασίλης Καραλούλης

Στην ομάδα θα αγωνίζεται ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής Βασίλης Καραλούλης που προέρχεται από τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην μεσοεπιθετική γραμμή της νέας του ομάδας.

Ο Καραλούλης παλιότερα αγωνιζόταν στον ΠΟ Ελασσόνας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έχει αγωνιστεί για 4 σεζόν στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ όντας και αρχηγός. Μετέπειτα φόρεσε για μια σεζόν την φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά στην Γ’ Εθνική κατηγορία και για δύο σεζόν την φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης τόσο στην Α’ ΕΠΣΛ όσο και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Νίκος Καρατζούκος

Στην Ανθούπολη επιστρέφει ο Νίκος Καρατζούκος! Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ανθούπολης. Τελευταία του ομάδα ήταν το Ελευθεραί, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στα Βούναινα αλλά και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

*Η διοίκηση της Ανθούπολης και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Χρήστος Πρίφτης τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.