Βαθμολογία

Καλοκαίρι με κλασικές MEGA σειρές

Άλλη μία τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και το πρόγραμμα της τηλεόρασης μπαίνει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Οι τηλεθεατές του MEGA θα έχουν την ευκαιρία, ταυτόχρονα με τις βουτιές στη θάλασσα, να απολαύσουν αγαπημένες, κλασικές σειρές του καναλιού καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το καθημερινό πρόγραμμα των επαναλήψεων ανοίγει από πολύ νωρίς το πρωί η «Λένη», στις 05:00, ενώ μετά την πρωινή ενημέρωση του σταθμού, οι τηλεθεατές μπαίνουν στο «Ρετιρέ» με διπλό επεισόδιο στις 09:50.

Η «Πολυκατοικία» μάς κράτησε την καλύτερη παρέα για τρία ολόκληρα χρόνια (2008-11). Τα συνολικά 132 επεισόδια της σειράς θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ξανά αυτό το καλοκαίρι, καθημερινά στις 11:40.

Αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τη σκυτάλη θα παίρνουν αγαπημένες καθημερινές σειρές που άφησαν εποχή. Η «Μαρία, η άσχημη» στις 13:40 αλλά και τα «Κλεμμένα Όνειρα» με διπλά επεισόδια στις 14:50.

Επιστροφή στην κωμωδία τα απογεύματα. «Η Ώρα η καλή» στις 17:50 και οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στις 18:50 θα δίνουν την πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Όσον αφορά την prime time εκεί αναμένεται back-to-back από κωμωδίες-σταθμούς στην ιστορία του MEGA. Το «ρεσιτάλ κωμωδίας» θα ξεκινά με τις περιπέτειες της οικογένειας Μαυροτσούκαλου στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» (21:00), ενώ αμέσως μετά η αχτύπητη 5άδα του «Παρά Πέντε» θα εξιχνιάσει για άλλη μια φορά το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη (22:00).

Σκυτάλη για τα ζευγάρια του «50-50» (23:10) αλλά και τα νυχτοπερπατήματα στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Πάνου Κοκκινόπουλου (00:10). Τέλος, για τους πιο ξενύχτηδες το αστυνομικό τμήμα του «L.A.P.D» θα διανυκτερεύει καθημερινά στη 01:10.

Οι ελληνικές σειρές του MEGA θα μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά και τα Σαββατοκύριακα του φετινού καλοκαιριού. Το «Μπαμπά, μην τρέχεις» (09:50) και το «Ήρθε κι έδεσε» (10:50) με διπλό επεισόδιο θα ανοίγουν τα πρωινά, ενώ στις 17:00 δίνουμε ραντεβού με τους «Λατρεμένους γείτονες».

Τέλος, οι ξεκαρδιστικές περιπέτειες της Βίκυς και της Στέλλας στο «Είσαι το ταίρι μου» θα κλείνουν με γέλιο τα βράδια μας στις 21:00.

ΠΗΓΗ