Δεκτή έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την παραίτηση του υφυπουργού Πολιτισμού και γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρεται ότι: «Ο Πρόεδρος της Κύπρου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη, τόσο για τη διαχρονική τους φιλία όσο και για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε ως Υφυπουργός Πολιτισμού».

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εύχεται στον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη λαμπρή καλλιτεχνική του καριέρα που με τόση επιτυχία υπηρέτησε για σειρά ετών. Την θέση του κ. Χατζηγιάννη αναλαμβάνει η Δρ Βασιλική (Λίνα) Κασσιανίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν προκληθεί έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο όταν έγινε γνωστό ότι μια 42χρονη η οποία είχε διοριστεί σύμβουλος του κ. Χατζηγιάννη για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε κατηγορηθεί μετά από καταγγελία συνεταίρου της για κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων συναυλίας που ανέλαβαν να συνδιοργανώσουν το 2010 στη Λάρνακα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε υποστηρίξει πως δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

newsit.gr