Βαθμολογία

Αποφάσισαν να συμπορευτούν!

Mε κοινή ανακοίνωση ο Εορδαϊκός και ο Μακεδονικός Φούφα γνωστοποίησαν τη σύμπραξή τους, με στόχο έναν πιο ισχυρό σύλλογο! Αναλυτικά η ανακοίνωση των δυο ομάδων:

“Προς ενημέρωση των ΜΜΕ και του φιλάθλου κόσμου της ομάδος και της περιοχής σας ενημερώνουμε πως κατόπιν αλλεπάλληλων επαφών και διαπραγματεύσεων μεταξύ των παραγόντων του << Φ.Σ. Εορδαϊκού Πτολεμαϊδας>> και του <<Μακεδονικού Φούφα>>, αποφασίσθηκε η χάραξη κοινής πορείας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Η απόφαση αυτή θα αποτελέσει ορόσημο και νέα αρχή για το Εορδαϊκό ποδοσφαίρο. Αυτό θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για την δημιουργία ενός κοινού συλλόγου, ο οποίος θα κινείται σε αμιγώς επαγγελματικά πρότυπα, ανεξάρτητου της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ( Γ’ εθνική ή Α’ ερασιτεχνική).

Επί της ουσίας Εορδαϊκός και Μακεδονικός ενώνουν τις δυνάμεις τους, παραγοντικά και αγωνιστικά με γνώμονα την συνεχή ανοδική πορεία της ομάδος με σκοπό το ποδόσφαιρο της περιοχής να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νέος αθλητές της περιοχής και τρόπο ζωής των κατοίκων της πόλης.

Θα ήταν ευχή μας τα υπόλοιπα σωματεία της Εορδαίας, -Πέρδικας , Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Βυζαντινός Αετός και Δόξα Βερμίου Πύργων- ,να σταθούν συνοδοιπόροι και να υπάρξει μια αμφίδρομη στήριξη για την ευημερία και εξέλιξη του Εορδαϊκού ποδοσφαίρου.

Τέλος θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής να ”αγκαλιάσει” αυτή την προσπάθεια και να δημιουργήσουμε έναν Εορδαϊκό αντάξιο του παρελθόντος, με την ελπίδα να μας χαρίσει ανάλογες στιγμές συγκίνησης και περηφάνειας.

Όλη η Εορδαία ενωμένη!!

Μια πόλη μια ομάδα!!!

Με τιμή

ΔΣ Φ.Σ. Εορδαϊκός

Δ.Σ. Μακεδονικός Φούφας”.