Βαθμολογία

Την αποδέσμευση τεσσάρων παικτών ανακοίνωσε η Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σωτηράκο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας την τελευταία διετία.

Ο Γιάννης ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, αποτελώντας ένα κομμάτι μείζονος σημασίας στις επιτυχίες της Κηφισιάς στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μαντί Ταλάλ, τον Ζοζέφ Αντουάν Να και τον Γκαέλ Τζορντάν Ντιμπόνγκ Κινγκούε.

Η ιστορική άνοδος στη Super League οφείλεται και στη δική τους παρουσία, αφού μοχθούσαν καθημερινά για να βοηθήσουν την Κηφισιά να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφεραν από την και να τους ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.