Βαθμολογία

Στην Πολωνία ο Κουλούρης

Στην Πολωνία για λογαριασμό της Πογκόν θα αγωνίζεται εφεξής ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον σύλλογο του Στσέτσιν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην οικογένεια της Πογκόν που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να πετύχω με την ομάδα και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς πως θα με βλέπουν να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι.

Είμαι ένας κλασικός επιθετικός, μπορώ να πω πως οσμίζομαι το γκολ και πως νιώθω καλύτερα μέσα στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Είμαι ένας αρκετά δυνατός μαχητής, που του αρέσει να αγωνίζεται στο γήπεδο. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα, γιατί το να παίζεις για την χώρα σου είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή.

Είμαι έτοιμος για προπόνηση. Έχω ήδη μιλήσει για αυτό με ανθρώπους του συλλόγου, με τον προπονητή και με τον Λεονάρντο Κούτρη. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να γνωρίσω την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο, όπως και τους ανθρώπους του συλλόγου. Ωστόσο, όσον αφορά τη διάθεσή μου, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να παίξω”.