Βαθμολογία

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Καλλέργη και Παυλάκη

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Καλλέργη, έναν αθλητή που έζησε βήμα – βήμα τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, έχοντας μεγάλη συνεισφορά σε αυτές.

Ο Μανώλης υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία όλο αυτό το διάστημα, μόχθησε σε καθημερινό επίπεδο στο γήπεδο και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τον επαγγελματισμό του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάκη Παυλάκη, έναν αθλητή που τίμησε τον σύλλογο με την παρουσία του και ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την εν γένει συμπεριφορά του.

Ο Μάκης έζησε και συμμετείχε ενεργά στις μεγαλύτερες επιτυχίες της Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια. Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.