Βαθμολογία

SL2: Έφοδος σε παράγοντες από Interpol για παράνομο στοιχηματισμό

Super League 2: Έφοδος σε παράγοντες ομάδων από τη δεύτερη κατηγορία φέρεται πως έκαναν άνδρες της Interpol σε επιχείρηση για την πάταξη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport» η επιχείρηση ετοιμαζόταν τους τελευταίους μήνες, με στόχο την πάταξη του παράνομου στοιχηματισμού, όχι μόνο στην Ελλάδα και τη Super League 2, αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη. Η αρχή είχε γίνει στην Αυστρία, ενώ ακολούθησαν κι άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έπειτα από τη συνάντηση των εισαγγελέων πέντε χωρών, της Σουηδίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας και της Τσεχίας, συμπεριλαμβανομένης και την πατρίδας μας.

Η έφοδος της Interpol έγινε σε παράγοντες της Super League 2 και «χρηματοδότες», βάσει των στοιχείων που έχουν οι Αρχές, ενώ επεκτάθηκε και σε γραφεία και σπίτια, με την κατάσχεση τηλεφώνων και υπολογιστών. Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, ενώ μερικοί απ’ αυτούς που έχουν προσαχθεί δεν άνηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο ομάδων της κατηγορίας, ενώ χρηματοδοτούσαν χωρίς να έχουν μετοχές.