Βαθμολογία

Οι εξελίξεις δρομολογούνται για την επόμενη μέρα της Βέροιας

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία και την λήξη της θητείας της απερχόμενης διοίκησης, οι εξελίξεις δρομολογούνται όσον αφορά την επόμενη μέρα της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπίκας θα δώσει συνέντευξη τύπου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπως είχε πράξει και πέρσι τέτοιο καιρό, ώστε να κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το αν θα επιστρέψει ή όχι στο τιμόνι της Βεροιώτικης ομάδας.

Οι περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι στο να αναλάβει ξανά τα ηνία της ιστορικής ΒΕΡΟΙΑΣ ο νεαρός επιχειρηματίας (μαζί με τον ξάδερφό του Κώστα Μπίκα), ανακοινώνοντας παράλληλα το μοντέλο της νέας διοίκησης αλλά και το αγωνιστικό πλάνο πάνω στο οποίο θα συνεχίσει η “Βασίλισσα”.

Να σημειώσουμε ότι το όριο για δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι η 7η Ιουλίου και αυτό επισπεύδει τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν από την ιδιοκτήτρια οικογένεια.

Αν αναλάβει τελικά να τρέξει την ομάδα ο Αχιλλέας Μπίκας, αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει ακολουθώντας ένα μοντέλο “Ακαδημίας”, με το 80% του ρόστερ να προέρχεται από τα τμήματα υποδομών, με τοπικούς παίκτες, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από 2-3 έμπειρους που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ (ακούγονται τα ονόματα των Μπουκουβάλα, Μπλέτσα και ενδεχομένως του Φασίδη.

Άλλωστε, τα συμβόλαια όλων των παικτών λήγουν στις 30/6 και έτσι θα πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση με όσους βρίσκονται στα πλάνα για να παραμείνουν στην ομάδα.

Δεν γνωρίζουμε πόσο “ζεστός” είναι αυτή τη στιγμή με την επιστροφή του ο Αχιλλέας Μπίκας, ωστόσο η παρουσία του και μόνο θα δώσει άλλη αίγλη στην πληγωμένη “Βασίλισσα του βορρά”!

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, ατόνησε το ενδιαφέρον του Ισπανικού Fund, που πριν κάποιους μήνες είχε έρθει σε επαφή μέσω του Τζόναθαν Λόπεζ με την οικογένεια Μπίκα, για την αγορά της Βέροιας.

Πηγή: Kerkidasport