Βαθμολογία

Επίσημο το διπλό «διαζύγιο»

Tόσο ο Αλέξανδρος Ζέρης όσο και ο Μάκης Γιανίκογλου θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους όπως ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως η συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Ζέρη και Μάκη Γιαννίκογλου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.
Ο Αλέξανδρος Ζέρης εντάχθηκε στο ρόστερ του Πανσερραϊκού στα δύσκολα του χρόνια και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ακολουθώντας όλη την πορεία τoυ από την Γ´Εθνική έως την άνοδο στην Super League και καταγράφοντας συνολικά 101 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας αρχηγός της, ενώ παράλληλα απέκτησε ιδιαίτερη σχέση τόσο με την ομάδα, όσο και με τους φιλάθλους της.

Ο Μάκης Γιαννίκογλου εντάχθηκε στο ρόστερ του Πανσερραϊκού το περασμένο καλοκαίρι, κατέγραψε 15 συμμετοχές και κράτησε 8 φορές απαραβίαστη την εστία του, συμβάλλοντας στην πορεία πρωταθλητισμού, ωστόσο τον Μάρτιο είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά και να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αλέξανδρε, Μάκη, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στον Πανσερραϊκό και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ζωή σας και στην καριέρα σας. #OnceALionAlwaysALion.