Βαθμολογία

Τέλος ο Μπαράλες

Αστέρας Τρίπολης: Παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας αποτελεί ο Χερόνιμο Μπαράλες. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Χερόνιμο Μπαράλες αγωνίστηκε στην ομάδα μας σε δύο διαφορετικές περιόδους (2013-2015) και (2019-2023) και φόρεσε την φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για συνολικά έξι αγωνιστικές σεζόν. Συμπλήρωσε 195 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, σημείωσε 59 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ευχαριστούμε τον Χερόνιμο Μπαράλες για την προσφορά του στον ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμαστε κάθε καλό στην συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής του διαδρομής.

Από την πλευρά του, ο 36χρονος άσος τόνισε: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Αστέρα Τρίπολης και στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Αστέρας είναι το δεύτερο σπίτι μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα περάσαμε μαζί. Το ξέρω ότι δεν θα χαθούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τους ανθρώπους της διοίκησης, όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα, καθώς και όλους τους εργαζόμενους στην ομάδα. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους του Αστέρα για την αγάπη τους και την στήριξή τους. Αυτά τα έξι χρόνια ήταν για εμένα τα καλύτερα χρόνια στην επαγγελματική μου διαδρομή και θα τα κρατήσω για μια ζωή στην καρδιά μου!».