Βαθμολογία

Τέλος ο Διγκόζης από τον Διαγόρα Ρόδο

Παρελθόν από τον πάγκο του Διαγόρα Ρόδου αποτελεί ο Άγγελος Διγκόζης. Ο 49χρονος τεχνικός είχε συνάντηση με την διοίκηση των «κυανέρυθρων» όπου και αποφασίστηκε η μη συνέχιση της συνεργασίας για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «γηραιού»:

«Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη που οφείλεται σε οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους.

Τίμησε με το παραπάνω τον ρόλο του ως προπονητής του Διαγόρα και θα παραμείνει ένας φίλος της ομάδας μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εις το επανιδείν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΙΓΚΟΖΗ

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο απερχόμενος προπονητής Άγγελος Διγκόζης, θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με έβαλε στην οικογένεια του Διαγόρα και είχαμε μια άψογη συνεργασία αυτούς τους μήνες. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας για την συνεργασία και την επίτευξη του στόχου! Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο Μιχάλη Σταθόπουλο και τους μετόχους της ΠΑΕ Διαγόρας για την κατανόηση του προβλήματος μου. Εύχομαι τα καλύτερα στον Διαγόρα!».