Βαθμολογία

O ΠΑΟΚ επέκτεινε τα συμβόλαια των Ταλιχμανίδη και Μοναστηρλή

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ο ΠΑΟΚ επέκτεινε τα συμβόλαια των Χρήστου Ταλιχμανίδη και Δημήτρη Μοναστηρλή. Και οι δύο τερματοφύλακες πήραν φέτος χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ Β στη Super League 2.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Χρήστου Ταλιχμανίδη μέχρι τις 30/06 του 2026. Ένα ακόμα παιδί του PAOK Academy που έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο. Ο λόγος για τον Χρήστο Ταλιχμανίδη, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ταλιχμανίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 από τον Παύλο Μελά, πέρασε όλα τα επίπεδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής Super League με τις Κ15, Κ17 και δύο φορές με την Κ19, ενώ από το καλοκαίρι του 2019 είναι μέλος της Α’ Ομάδας του Δικεφάλου, συμμετέχοντας στις προπονήσεις.»

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Μοναστηρλή μέχρι τις 30/06 του 2027. Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 από τον ΠΑΟΝΕ και κατάφερε να κερδίσει πρωταθλήματα με την Κ15, την Κ17 και την Κ19, πήρε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ Β, έγινε διεθνής και προπονείται συχνά με την πρώτη ομάδα. Ο Δημήτρης Μοναστηρλής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι τον Ιούνιο του 2027».