Βαθμολογία

Λαμπερή εκδήλωση διοργάνωσε η Αστραπή Νέας Πολιτείας! (PICS)

Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε η Αστραπή Νέας Πολιτείας με πολύ χορό και τραγούδι!

ΦΩΤΟ: Βάσω Γκατζούλη

Ήταν εκεί…

Τίμησαν με την παρουσία τους της βραδιά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, οι αντιπερεφερειάρχες Βασίλης Πινακάς και Αποστόλης Μπίλλης, ο αντιδήμαρχος Θάνος Αδαμόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Δημότσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, τα μέλη του Δ.Σ., οι πρόεδροι των ομάδων Ηρακλή Λάρισας (Λάμπρος Ιωακείμ), Α.Ε. Κιλελέρ (Χρήστος Φτάρας), Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Μπατζέλας), ο πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας Μιχάλης Τζιατζιάς και οι πρωτεύσαντες βουλευτές στις τελευταίες εκλογές με το πλειοψηφούν κόμμα Χρήστος Κέλλας και Χρήστος Καπετάνος.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι μέλη του ΠΣΑΤ Ελένη Οικονόμου και Σωτήρης Κέλλας.

Στόχος η επάνοδος στην Α’ τοπική κατηγορία

Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Καραμούτης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η επάνοδος στην Α’ τοπική κατηγορία και ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια.

Τιμήθηκαν νεαροί παίκτες και χορηγοί

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας που πήγαν στην ΑΕΛ Μπαντραλέξης Στέφανος, Μπαρούτας Αλέξανδρος, Μπρισίμης Νικόλαος, Νικολακούλης Δημήτρης, Ντιντής Θόδωρος, Ντελόπουλος Θωμάς, Τσιάρας Αθανάσιος, Αγοραστός Χρήστος, Γιαννούσης Νικόλαος (γιος της Ασημίνας Βανακάρα που ήταν η πρώτη Λαρισαία αθλήτρια που συμμετείχε σε Ολυμπιάδα στο Σίδνεϊ το 2000).

Επίσης, τιμήθηκαν οι εταιρείες που στηρίζουν την Αστραπή Νέας Πολιτείας και τα έπαθλα παρέλαβαν οι Στ. Αγοραστός, Ιωάννα Δημάκη, Κωνσταντίνος Φωσκόπουλος, Βασ. Μαγαλιός, Αθ. Λιάμτσιος, Άκης Μεσής, Ζήσης Ντελόπουλος, Νταβαρούκας Δημήτρης, Κώστας Γκάγκος και Γκουγκούδης Τάσος.



Βράβευση έκπληξη και υπογεγραμμένη μπάλα για τον πρόεδρο

Η εκδήλωση έκλεισε με μια βράβευση έκπληξη. Αυτή του Πέτρου Φούκη που στον αγώνα το 1984 Αστραπής Νέας Πολιτείας-Λέοντα Αγίου Αθανασίου 23-1 πέτυχε εννέα τέρματα!

Αλλά και οι παίκτες είχαν μια έκπληξη για τον Πρόεδρό τους, καθώς του παρέδωσαν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων τους διά χειρός του αρχηγού Κώστα Καλτσά, που δημοσίως είπε ότι θέλει ο Πρόεδρος να συνεχίσει την προσφορά στην ομάδα και τη συνοικία της πόλης.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Χριστίνα Ψάλτη τραγούδησαν για όλον τον κόσμο που γλέντησε με την καρδιά του.