Βαθμολογία

Γκουτσίδης: «Ο σχεδιασμός της ΑΕΛ έχει αρχίσει εδώ και καιρό»

Τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο, θα μπορούσε τουλάχιστον και για τις δύο ομάδες η απόφαση να βγει πολύ πιο νωρίς και να υπάρχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, φάνηκε αυτό και από τις δύο ομάδες το παιχνίδι. Υπήρχε διάθεση από τους παίκτες, αλλά δυστυχώς και από την άλλη πλευρά των παικτών ολονών, ήταν πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο, ώστε να πάνε να ξεκουραστούνε. Γιατί πραγματικά είχαν ένα γολγοθά και οι δύο ομάδες. Έγινε και αυτό τελειώσαμε τουλάχιστον με μία ακόμα νίκη, έτσι όπως ήρθε, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση, που ήταν και ο δεύτερος στόχος για την ομάδα και από εδώ και πέρα κοιτάμε το αύριο, να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, περισσότερο, για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που πρέπει και να διεκδικήσει την άνοδο την επόμενη χρονιά».
 
Για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς: 
«Ο σχεδιασμός της ΑΕΛ έχει αρχίσει εδώ και καιρό, με όσο το δυνατό ασφελέστερα βήματα, χωρίς βιασύνη και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο κομμάτι της νέας ομάδας και όταν έρθει η ώρα της προετοιμασίας να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι»
 
Για το αν ο σχεδιασμός γίνεται με βάση ότι η ΑΕΛ θα πάρει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ:
«Δυστυχώς η ΑΕΛ δεν θα πάρει αδειοδότηση και μεταγραφικά θα κινηθεί όπως πέρυσι».