Βαθμολογία

Παρελθόν ο Περικλής Αμανατίδης από την ΑΣΑ

Η δήλωση του Περικλή Αμανατίδη

«Ένα φανταστικό ταξίδι με την ομάδα της Αναγέννησης φτάνει, για μένα, στο τέλος.

Μεγάλες στιγμές, ιστορικές νίκες, έντονα συναισθήματα συνθέτουν αυτό το ταξίδι. Ατέλειωτη δουλειά καθημερινά.

 Επί 2,5 χρόνια με καταπληκτικούς παίκτες τους οποίους ευχαριστώ έναν – έναν προσωπικά!

Με την αμέριστη συμπαράσταση του εμπνευστή και εγγυητή όλης αυτής της προσπάθειας, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, που αποτελεί ελπίδα της Αναγέννησης για το όνειρο της super league.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες του προέδρου και ειδικά τους μετόχους κ. Κουτσιανά Νίκο και κ. Γιαννακό Δημήτρη που έχουν συνδρομή σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο και στους φορείς της πόλης για τη συμπαράσταση.

Ευχαριστώ θερμά τους φίλους και οπαδούς της ομάδας, οργανωμένους και μη γι’ αυτόν τον αγώνα.

 Την πόλη Καρδίτσα που με την άψογη και ζεστή φιλοξενία με έκανε να αισθανθώ κι εγώ ένα κομμάτι της!

Ευχαριστώ για όλα.

Ευχαριστώ Καρδίτσα, ευχαριστώ ΑΣΑ».

Ευχαρίστησε τον Αμανατίδη η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ευχαρίστησε τον Περικλή Αμανατίδη για την προσφορά του τα τελευταία δυόμιση χρόνια στον σύλλογο. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Περικλή Αμανατίδη.

Ο coach συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην επάνοδο του Συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες, όσο και στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιήσαμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τον ευχαριστούμε δημόσια για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία και επιτυχία τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα της Αναγέννησης θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον!

Προσωπική δήλωση του Προέδρου μας κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου

Εκπροσωπώντας τόσο τον εαυτό μου όσο και τους υπόλοιπους μετόχους θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Περικλή Αμανατίδη για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας μας, εργάστηκε με μεγάλο πάθος και διάθεση, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η προσφορά του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν τεράστια, βοηθώντας να μεγαλώσει ο Σύλλογος σε όλους τους τομείς. Μέσα από την καθημερινή μας επικοινωνία, η σχέση μεταξύ μας εξελίχθηκε σε μία δυνατή φιλία και αυτό δε θα αλλάξει. Η αγάπη του για την ομάδα και την πόλη της Καρδίτσας είναι δεδομένη. Χωρίς εκείνον η Αναγέννηση ίσως να μη βρίσκοταν στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Τον ευχαριστώ και πάλι και του εύχομαι τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».