Βαθμολογία

Ανακοίνωση-διευκρίνιση της Αστραπής Νέας Πολιτείας

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος, που αναρτήθηκε σε σάιτ της πόλης μας την Παρασκευή 16/06/2023 και εμφανίζεται σε βίντεο τόσο στέλεχος της ομάδας, όσο και ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ16 και Κ15 της Ακαδημίας μας, η διοίκηση της Αστραπής Νέας Πολιτείας κάνει γνωστά τα εξής:

α) Ουδέποτε στέλεχος και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ασχολήθηκαν με θέματα που αφορούν τα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας και δηλώνουμε ότι: Κατά την απογευματινή προπόνηση των τμημάτων Κ16 και Κ15, μας ζητήθηκε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον κ. Μαμάκο Αθανάσιο, χωρίς να γνωρίζουμε το σκοπό που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί.

β) Η Αστραπή Νέας Πολιτείας, δια μέσου του Προέδρου της κ. Καραμούτη Χρήστο, οφείλει να δηλώσει δημόσια ότι: Με τον Δήμο Λαρισαίων,τον Δήμαρχο κ. Καλογιάννη Απόστολο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αδαμόπουλο Αθανάσιο και τον Πρόεδρο της Δ.Η.Κ.Ε.Λ κ. Μόρα Ευάγγελο έχει άριστη συνεργασία, και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, μας δείχνουν, με την παραχώρηση των αθλητικών χώρων, της περίφραξης των γηπέδων, καθώς επίσης και με την υπόσχεση τους, ότι θα κάνουν τα πάντα για την κατασκευή με πλαστικό χλοοτάπητα του βοηθητικού γηπέδου της Νέας Πολιτείας.

Τέλος θέλουμε να τονίσουμε την άριστη συνεργασία με το Αθλητικό τμήμα του Δήμου Λαρισαίων, και ιδιαιτέρως με τον κ. Καταραχιά Βασίλειο.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Το Δ.Σ.

Καραμούτης Χρήστος