Βαθμολογία

ΦΣ Κοζάνη: «Συγκλονιστικός ο κόσμος μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!»

Η διοίκηση της Κοζάνης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, ούτως έστω να επιτευχθεί με απόλυτη επιτυχία ο στόχος της ανόδου, δύο στροφές πριν το τέλος του μίνι πρωταθλήματος. Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Συγκλονιστικός ο κόσμος μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Η διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου από τη Κοζάνη, τη Μακεδονία την Θεσσαλία και την Ήπειρο για τη συγκλονιστική πραγματικά παρουσία τους και την συμπαράσταση τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο Γήπεδο Κοζάνης (ΔΑΚ) για τα Playoffs ανόδου προς τη Super League 2.

Συγχαίρει επίσης τους φιλάθλους “ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ”, για τη στήριξη τους προς την ομάδα μας, αλλά και για τον σεβασμό που επέδειξαν προς τις φιλοξενούμενες ομάδες και τους φιλάθλους τους. Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας απέδειξε ότι στα δύσκολα είναι κοντά μας και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν συγκλονιστικοί. Με τέτοιο κατάμεστο γήπεδο και τέτοιο παλμό η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι φίλαθλοι μας δείχνουν τον… δρόμο για την «απογείωση» της ομάδας…”, Απέδειξαν ότι είναι δίπλα μας, και αποτελεί τον 12ο παίκτη μας. Όλοι μαζί, φίλαθλοι, Ομάδα, Αθλητές, Διοίκηση, Αιρετοί, Δήμος, Περιφέρεια, Επιχειρήσεις, μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα για την πόλη μας, για την περιοχή μας.

Ως διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ υπόσχεση μας είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα να δώσουμε χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας, να ακουστεί η πόλη μας και η περιοχή μας, δυνατά παντού. Στόχος όλων η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχής μας. Ευχαριστούμε, μας κάνετε υπερήφανους».

Με τιμή,

Το Δ.Σ του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ