Βαθμολογία

«Πεντάσφαιρη» η ΑΕΛ!

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η ΑΕΛ που επικράτησε με 5-0 του Διαγόρα Ρόδου για την 30η Αγωνιστική της Super League 2. Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ., Μιλτιάδης και Ογκμπόε (δις) τα τέρματα των "βυσσινί".

Το ματς:

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με τον Αντράντα να υποδέχεται την μπάλα στην "καρδιά" της περιοχής και με εύστοχο πλασέ στην αριστερή γωνιά του Γαλάνη να γράφει το 1-0.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι "βυσσινί" διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Κώστας Παπαγεωργίου έκανε μια όμορφη ατομική ενέργεια και ευστόχησε στο τετ α τετ απέναντι στον Γαλάνη για το 2-0.  

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο τέρμα στο 74ο λεπτό όταν ο Μιλτιάδης ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας γρήγορης επίθεσης των "βυσσινί" και με εύστοχο πλασέ έγραψε το 3-0.

Στο 83ο λεπτό, οι "βυσσινί" κέρδισαν πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ογκμπόε που έγραψε το 4-0. Το "κερασάκι" στην τούρτα για την ΑΕΛ μπήκε στο 90ο λεπτό όταν ο Ογκμπόε νίκησε σε τετ α τετ τον Γαλάνη γράφοντας το τελικό 5-0.

Διαιτησία: Κόκκορης Ηλίας (Αρκαδίας). Βοηθοί: Χατζηνάκος Γιώργος (Δράμας) -Κωνσταντίνος Τσακίρης (Δράμας). Τέταρτος: Μπεκιάρης Λάμπρος (Καρδίτσας).

ΠΑΕ ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (68' Αντωνόπουλος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (45' Κοσσονού λ.τρ.), Παπαγεωργίου Θ., Μαξιμένκο, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., (68' Ζησούλης) Αντράντα, Τσιριγώτης (62' Ογκμπόε), Πεντρόσο, Νικολιάς (46' Μιλτιάδης).

ΠΑΕ Διαγόρας (Άγγελος Διγκόζης): Γαλάνης, Πετράκης, Γιανναράκης (50' Χότζα), Γκόζνταντις, Ξεπαπαδάκης, Καραμάνης (55' Μπλάνκο), Τσιαντούλας, Μιχόπουλος, Μπούμπας, Παραστατίδης (63' Βουργουντζής), Αρίας (63' Παπαϊωάννου).

Ρεπορτάζ: Χρήστος Δαϊρετζής
Φωτό: Κώστας Τσομάκος